Fűtésszerelés magas színvonalonÚgy döntött, bevezetteti a gázt otthonába? Nem tudja merre induljon? Nem talál megfelelő gázszerelőt?

A Gázprojekt vállalja gázhálózatok tervezését, kiépítését kompletten, ügyintézéssel együtt. Minden szükséges nyomtatványt rendelkezésére bocsátunk az engedélyezési folyamat elindításához, majd a szolgáltatóval történt szerződéskötést követően már mindent mi intézünk.

Keressen minket akkor is, ha meglévő kazánját, gázkészülékét szeretné cserélni, átnézetni vagyjavíttatni. Mind a szerelés során, mind az új fűtés kiépítésekor célunk, hogy a rendszer sokáig és megbízhatóan működjön. Szem előtt tartjuk a biztonsági és gazdasági szempontokat is, továbbá egyszerű működésre, könnyű kezelhetőségre törekszünk.

A szereléshez szükséges anyagokat azonnal a helyszínen, beszerzési áron biztosítjuk.

A munkaterületet mindig tisztán tartjuk, kulturált helyszínt hagyunk magunk után, sőt amennyiben falbontásra van szükség, vakolat szintig helyreállítjuk azt. Büszkék vagyunk rá, hogy olyan kihívásokkal is szembenéztünk már, amit más gázszerelő nem vállalt. Mi nem tűnünk el, mindig válaszolunk a megkeresésekre, nem hagyjuk cserben ügyfeleinket.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy az elvégzett munkák mennyisége és magas minősége miatt a Főgáz Zrt. minősített partnere lettünk, mely cégekből mindössze 10 van az országban.

Cégünk elsősorban Szentendre, Pomáz, Leányfalu, Pilisvörösvár környékén vállal munkákat. Ha valóban megbízható regisztrált gázszerelőt keres, állunk rendelkezésére. Legyen szó fűtési rendszer kiépítéséről, felújításáról, vagy a kazán karbantartásáról, ellenőrzéséről - biztos lehet benne, hogy minden a hatályos előírások szerint történik.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!