Feledhetetlen napok a Vörös-tenger partján: hurghadai utazás!Amennyiben a hűvös, esős hétköznapokat legalább néhány napra kellemes mediterrán napsütésre cserélnéd,
Egyiptomnál nehéz erre alkalmasabb úticélt találni.
Minden megtalálható itt, ami tökéletes helyszínné teszi a felhőtlen és aktív pihenéshez: keleti hangulatú luxusszállodák a mediterrán tengerpartokon, Afrika legnagyobb iszlám metropolisza, a nyüzsgő éjszakai élettel rendelkező Kairó, a Sínai-félsziget hegycsúcsainak lélegzetelállító panorámája és a mindenki által ismert Gízai piramisok és Nagy Szfinx.

Hurghada Egyiptom egyik legszebb üdülőjeként híresült el,

és bátran kijelenthető, hogy hírnevére rá is szolgál.
Hurghada utazás szempontjából ősszel is telitalálat, ugyanis itt még ilyenkor is ideális az idő a strandolásra; a tenger vize ritkán csökken 22 °C alá, továbbá itt még télen sincs hideg. Eléréséhez Kairótól nagyjából 500 kilométert kell utaznunk délkeleti irányba, a Vörös-tenger partjára.

The Grand Resort

Számos lehetőség várja az ide látogatókat: a finom homokkal borított partok kristálytiszta vizű strandokat szegélyeznek, ahol a víz lassan mélyül, a közeli korallzátonyok a búvárkodásra vágyók kedvelt célpontjai.

A korallzátonyok a türkizkék, tiszta vízben lenyűgöző látványt nyújtanak, amit egy üvegfenekű hajós kirándulás keretében is megcsodálhatunk. A környező szigetekre is megéri áthajózni, különösen a Giftún-szigetre, ahol a világ egyik legszebb korallzátonya található.

A közeli sivatag terepjáróval vagy teveháton való bejárása is feledhetetlen élményt jelent. Válaszd ki minél előbb a legjobb hurghadai utazását az Invia weboldalán!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp