Extra súly költöztetése gond nélkül, profikkalTúlsúlyos bútor, zongora van a lakásában? Esetleg cége költöztetésekor ütközött problémába?

A Speciálszállítás csapata kimondottan nehéz tárgy szállításra szakosodott.

Természetesen a „hétköznapi” költöztetésben is otthon vagyunk, de különleges esetekben is számíthat ránk. Ha nem szokványos méretű és súlyú berendezéseket kell nem szokványos helyre költöztetni, mi megoldjuk! Eszközeink és gépeink lehetővé teszik, hogy szinte bármit fel tudjunk emelni, akár ablakon keresztül leengedni, vagy lépcsőn lejuttatni.

neház tárgy szállítás

Persze a technikai háttér önmagában nem lenne elég, a munka sikeréhez nagyban hozzájárul csapatunk szakértelme és kreativitása. A mozgatást minden esetben tapasztalt szakember vezeti és irányítja, hogy elkerüljük a zűrzavart és a baleseteket.

A nehéz tárgy szállítás ugyanis egy igencsak összetett feladat,


a csapatnak rutinosan kell mindenben eljárni, előre tudni, hogy az adott tárgyat mivel és miként fogja emelni, és hogyan fogjaelvinni a kívánt helyre.
Leggyakoribb kérés, amit kapunk, a zongora, cserépkályha, szervergép, páncélszekrény és különböző ipari gépek szállítása, de olyan speciális feladatokkal is megbíztak már minket, mint jakuzzi felhúzása társasház erkélyére, lift motor felhúzása lépcsőházban, orvosi berendezések, laborfelszerelések és még sok más nehéz tárgy szállítása.

Bátran kijelenthetjük, hogy nincs olyan eszköz vagy berendezés, amit az évek során ne költöztettünk volna. Emelőink szűk helyekre is beférnek és több tonna teherbírásúak. Bármilyen ipari gépet könnyedén megmozgatunk, legyen szó akár esztergagépről vagy más súlyos berendezésről.

Ha nehéz tárgyba ütközik, hívja a Speciálszállítást!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp