Egyedi karkötők Ajándékszer WebshopbólAmennyiben egy szeretted szeretnéd megajándékozni valami igazán különleges és szívhez szóló ajándékkal, vagy épp magad lepnéd meg valami széppel, mindenképp nézz be az Ajándékszer Webshopba!

Egyedi és gyönyörű karkötők széles választéka vár, válassz például egy apa-fia vagy anya-lánya karkötőpárt, ezzel is hangsúlyozva összetartozásotokat a számodra kedves családtaggal.

karkötők

Utóbbi virágos kerámia gyöngyökből és pink achátból készül, amit a jószerencse kövének tartanak, továbbá sokak szerint pozitív energiát sugároz magából.

Karkötők már az írott történelem előtti idők óta használatban vannak, 7-8000 éves darabokról is tudunk. A rómaiak általában a jobb karjukon viselték a karkötőket, még a görögöknél ez jellemzően a hölgyek kiváltsága volt, a férfiak inkább gyűrűket hordtak.

A korábbi időkben inkább a nemesfémekből, vagyis aranyból és ezüstből készült darabok voltak jellemzőek, de manapság rendkívül divatosak a különböző ásványokból és kerámiákból készült ékszerek.

Az Ajándékszer Webshopban például nagyon szép, hegyikristályból és különleges lávakőből készült babaváró karkötőket találsz. Kvarc és jáde ékszereink is rendkívül magas minőséget képviselnek, így garantáltan megtalálod a neked tetsző darabokat.

Fedezd fel te is a kristályokban és ásványokban rejlő erőt!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp