Duguláselhárítás Pest megyében falbontás nélkül!A lefolyók, wc-k, mosogatók mindig a legrosszabbkor tudnak eldugulni

.
Legtöbbször ünnepnapon vagy hétvégén történik meg a „baleset” és nem is mindig sikerül a megszokott házi praktikákkal (ecet, szódabikarbóna, forróvíz) megoldani a helyzetet.

Bár a dugulások alapvetően nem egyik napról a másikra alakulnak ki, vannak olyan esetek, amikor mégis váratlanul történik valami, például egy kisgyerek megpróbál lehúzni egy tárgyat a vécén vagy gyöngyöket, apró játékokat, papírgalacsinokat tömköd a lefolyóba. Ezek a csínytevések sajnos komoly dugulásokhoz vezethetnek.

A normál dugulásoknak viszont általában vannak előjelei. Ilyen például a víz lassabb lefolyása, a kellemetlen szagok és bugyborékoló hangok a lefolyóból. Legjobb a megelőzés, de enyhe, még csak kezdődő dugulásokat házilag is orvosolhatunk. Ha minden praktika kudarcot vallott, ideje szakembert hívni. Nálunk fix áras a lefolyótisztítás, duguláselhárítás. A pontos árat telefonon egyeztetjük, hiszen a költség a duguláselhárításhoz szükséges berendezésektől függ, így fontos tudnunk néhány részletet (helyszín, csőátmérő, mióta van és milyen mértékű a dugulás stb.). A telefonon megbeszélt árajánlattól a helyszínen sosem térünk el. Nálunk nincs külön kiszállási díj, ünnepi vagy hétvégi felár, sem méterdíj.

Csapatunk a hét minden napján rendelkezésére áll Budapesten és Pest megyében. A lefolyótisztítást, duguláselhárítást falbontás nélkül oldjuk meg, tiszta, precíz munkát végzünk. Spirálos és magasnyomású technológiával dolgozunk épületen belül és kívül. A probléma diagnosztizálásához szükség szerint kamerás csatornavizsgálatot is alkalmazunk. Vállaljuk vízvezetékek és lefolyórendszerek szakszerű javítását, cseréjét, központi fűtés-szerelést, valamint csapadékvíz és szennyvíz szivattyúzását is.

Magánszemélyek, cégek és közületek számára is elérhetők szolgáltatásaink. Lakásokban, családi házakban, társasházakban, irodaházakban és üzletekben is számíthat szakembereink gyors és pontos segítségére. Munkáinkra garanciát vállalunk – forduljon hozzánk bizalommal Budapesten és Pest megye területén!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp