Duguláselhárítás Budapesten és környékén
ingyenes kiszállással!

Eldugult a kádban a lefolyó vagy a mosogatóban? Nem tudja kitisztítani, mert nem csak a lefolyó szifonjában van a probléma? Esetleg a WC-ben van dugulás, és a pumpálás sem oldja meg? Akkor a duguláselhárító szakemberünk lehet a megoldás. Bízza ránk a nehezebb munkát!

Bárkivel előfordulhat, hogy otthonában valamelyik helységben kialakul dugulás, illetve mindegyik helyen visszajön a szennyvíz. Lehetséges, hogy a csővezeték lejtése nem megfelelő vagy alulméretezett a vezetékrendszer. Lehet egy összekötő vezetékben van dugulás, ezért nem tudja már leengedni a vizet. A WC-ben, mosdókagyló lefolyóban, a kád vagy zuhanytálca lefolyóban, a mosogató lefolyójában, a padlóösszefolyóban dugulás keletkezik, így szükség van duguláselhárításra. Mi megoldjuk, hogy ne legyen ezzel problémája. Korszerű eszközeinkkel, falbontás nélkül is el tudjuk végezni a feladatot. Szakszerű munkát végzünk, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereinkkel.

A duguláselhárítás szükségessége lehet épületen belül vagy kívül is. Természetesen mindenre találunk megoldást. Csőtöréshez is hívhat minket, kiérkezünk a lehető leghamarabb.

A duguláselhárítás Budapesten történik, ingyenes kiszállással, valamint Pest megyében is vállaljuk. Ha egyszerű dugulásról van szó vagy bonyolultról, ránk számíthat, szakértelmünk széleskörű. Az a célunk, hogy minden ügyfelünk megszabaduljon a dugulási problémájától és elégedett legyen velünk. Így munkánkra garanciát is vállalunk, nem kell aggódnia a továbbiakban.

Választhat széles körű szolgáltatásaink közül is, amelyet megtalálhat a weboldalunkon. Árainkról érdeklődhet a honlapunkon, valamint telefonon. Ünnepnapokon is számíthat ránk, így ha olcsó duguláselhárításra van szüksége, hívja fel a csapatunkat. Duguláselhárítás Budapesten és környékén lehetséges.

Weblapunkon olvashat a szolgáltatásainkról, a dugulás megelőzéséről, valamint az egyszerűbb duguláselhárításról házilag!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp