Dobd fel öltözéked egy csinos mintás harisnyávalHa feltűnő szeretnél lenni, de kerülöd a közönséges megjelenést, válassz a Conte Elegant mintás harisnyái közül.

Különleges, nőies és igényes külsőt kölcsönözhetsz magadnak általuk. Vannak olyan darabok, amik akár combfixhez hasonlóan csak combig, vagy csak combnál rendelkeznek valamilyen díszítéssel, de teljes hosszukban mintásakat is kínálunk.

Egy mintás harisnya még egy unalmasabb fazonú és színűruhát is feldob. Alkalmi ruha alá is nyugodtan felhúzhatod, az elismerő vagy irigykedő pillantások garantáltak.

Csipkésben mindig lélegzetelállító leszel, de ha túlsoknak érzed, válassz pöttyöset vagy diszkréten díszítettet.Ha igazán szexi külsőre vágysz, a „fűzős” combfix mintás vagy a necc harisnya telitalálat lesz. Valamennyi fantázia harisnya máshogy befolyásolja az öltözéked összképét, próbálgasd őket, amíg tökéleteset nem találsz.

Ha nem szeretnél túl extra megjelenést, de mégis valami egyedit keresel, tetoválás hatású harisnyáinkat imádni fogod! Ezek fényes, csinos, klasszikus harisnyák, amiken mindössze egy helyen van minta, jellemzően boka felett. Bár a mintás harisnya legtöbbször vékony, tavaszra vagy nyárra a legideálisabb, webáruházunkban találsz vastagabb modelleket is, amik őszre/télre is megfelelők.

A fantázia harisnyák mellett kínálunk kényelmes, egyszínű és mintás leggingseket is, melyek szintén kiválóak önmagukban egy hosszabb pólóval, vagy egyberuha alá, harisnya helyett is. Egy biztos: bármelyik leggings vagy harisnya mellett döntesz, a Conte prémium minősége Téged is meggyőz majd.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp