Diamond ékszer és női karóra Budapesten az Árkádban!Divatot, egyedi megjelenést teremtő női karórák ajándékba vagy akár saját használatra!
Svájci, japán órák nagy választékban.

diamond női karóra


Vásárolj márkás férfi- vagy női karórát, esetleg ékszert 30-50-70%-os kedvezménnyel a készlet erejéig! Seiko Astron GPS Solar karóra jó választás, mivel az óra kizárólag a fényenergiát használ és a Föld összes időzónájához igazítja magát automatikusan legyünk akár Afrikában vagy Amerikában!

Arany- és ezüst ékszereink kínálatának összeválogatása saját kezüleg, nagy odafigyeléssel, hozzáértéssel végezzük mindig az aktuális trend és divatirányzatot figyelembe véve. A kínálatunk lendületes, fiatalos és igényes, naprakész kiegészítve a klasszikus darabokkal, nagy figyelmet fordítva prémium kategóriában a valódi köves ékszerekre, karikagyűrűkre.

Legyél tagja a Diamond óra-ékszer kiterjedt, mindenekelőtt elégedett vevőkörének! Szakmailag felkészült, folyamatosan képzett kollégáink állnak rendelkezésére telefonon, e-mailben vagy személyesen üzleteinkben. 2017-ben elnyertük a Fogyasztói Vélemény Tanúsítvány Gold fokozatát.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp