Egy csodálatos Citizen karóra kitűnő ajándék is lehet a párodnak vagy szeretteidnekA karórák az elmúlt száz év alatt bámulatos mértékben fejlődtek. Az első női karórákat a 20. század elején gyártották, a férfiak körében csak később terjedt el – ők zsebórát használtak. Az első Citizen óra is zsebóra volt 1924-ben, az első férfi Citizen karóra pedig 1931-ben készült el.

Honnan kapta a márka a nevét?

Shimpei Goto akkori tokiói polgármester keresztelte el az új órát, melynek jelentése állampolgár. Mivel az óra a húszas évek közepén sokak számára luxusnak számított, a névválasztás üzenetet is hordozott magában: „Egy nap minden állampolgárnak legyen órája a világ bármely országában is él!”

Citizen karóra kitűnő ajándék is lehet

Mára ez az álom teljesült, szinte bárki számára elérhető egy karóra. A piacon ráadásul a Citizen maradt az egyik legsikeresebb márka. Rengeteg leányvállalattal, 20.000 alkalmazottal ma már hatalmas vállalatbirodalom, filozófiája azonban azóta sem változott: elérhető áron, minőségi órákat gyártani a polgárok részére.

A Diamond Óra-Ékszer webáruházban rengeteg Citizen karóra közül választhatsz. Elegáns, hétköznapi és sportos modellek nőknek és férfiaknak egyaránt. Rengeteg anyag és forma képviselteti magát a kollekciókban.
Bőrszíjas, rozsdamentes acél szíjas, analóg és digitális, sőt extrém pontos, rádiójel-vezérelt karórákat is találsz nálunk. Egy csodálatos Citizen karóra kitűnő ajándék is lehet a párodnak vagy szeretteidnek.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp