Biztosítsd fehérjebeviteled a Fittproteinnel!A protein és a fehérje nem csak izomépítéshez, de a meglévő izomzat fenntartásához is elengedhetetlen. Ha sportoló vagy testépítő vagy, méginkább fokozott fehérjebevitelre van szükséged, hogy a megfelelő mennyiségű protein biztosított legyen.

fehérje rendelés

Kevésbé köztudott tény, de a fehérje a diétában is segít, gyorsítja az anyagcserét, a tested az izomszövetek helyett a felesleges zsírból szerez inkább energiát.

A fehérje rendelés a Fittproteintől most igazán megéri, ugyanis páratlan akciókkal várunk!

A fehérjeporok többsége tejből (tejsavóból) készül, de vannak növényi vagy marhafehérjéből álló étrendkiegészítők is. A fehérje rendelést megkönnyítendő kategóriákba rendeztük a fehérjéket aszerint, hogy miből készülnek.

Fontos még különbséget tenni a whey és a mass termékek között. A mass porok jellemzően tartalmaznak még cukrot vagy valamilyen szénhidrátot is, és leginkább tömegnöveléskor jönnek jól. A whey fehérjék főleg fogyókúrakor segítenek, ezek tiszta tejsavófehérjék.

Bármelyik fehérjeport megtalálhatod kedvenc ízedben, ugyanis válogathatsz többek között a csokis, banános, málnás, vagy akár tiramisus vagy mézeskalácsos ízesítések közül is. Amennyiben segítségre lenne szükséged abban, hogy mik a számodra leginkább ideális termékek, kérdezz bátran, professzionális tanácsokkal állunk rendelkezésedre!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp