Biztosítsa rövid utazásait is!A csupán pár napos külföldi utak esetében sokan elhanyagolják az utasbiztosítást, mondván, mi baj érheti őket néhány nap alatt? Azonban, ahogy a régi mondás tartja, az ördög sohasem alszik, és akár egyetlen nap alatt is megtörténhet bármi, ami tönkretehet egy remek utazást is. Épp ezért induljon akár egy távoli kontinensre, akár csak egy rövid üzleti útra, ne felejtsen el utasbiztosítást kötni!

Az Axa konszern a világ egyik legnagyobb biztosító csoportjának számít, emellett a globális pénzügyi biztosítási piac vezető szereplői közé tartozik. Amennyiben minket választ, külföldön is tökéletes biztonságban érezheti magát. Az utasbiztosítás online megkötése csupán néhány percébe kerül, ráadásul nem kell hetekkel az utazás előtt gondoskodni róla, ugyanis már a megkötése után négy órával érvénybe is lép. Emiatt ideális azoknak is, akik szeretnek spontán döntéseket hozni, vagy csak egyszerűen mindent az utolsó pillanatra hagynak.

Az utasbiztosítás online megkötése előtt választhat a három eltérő változatból, amiket különböző igényekre szabtunk. Az Excellence fokozat teljes körű utasbiztosítást jelent, ami még légi utasbiztosítást is magában foglal. A legtöbb szabadidős sportra is fedezetet nyújt, sőt, akár kockázatos extrém sportokra is köthető kiegészítő biztosítás.

Ezzel szemben, aki gazdaságos, barátságos áron elérhető utasbiztosítást keres, a Referencia személyében megtalálta. Bár olcsó, így is felbecsülhetetlen lehet számos szerencsétlen szituációban. Többek között fedezi a szükséges orvosi ellátás és gyógyszerek költségeit. A napi 24 órában elérhető, magyarul beszélő asszisztencia szolgáltatásunk is részét képezi. A Komfort fokozat az Excellence és a Referencia között helyezkedik el mind ár, mind szolgáltatások tekintetében, például már poggyászbiztosítást, balesetbiztosítást és felelősségbiztosítást is tartalmaz. Utóbbi személynek okozott egészségkárosodásra, utólagos pénzügyi károkra és dologi kárra is fedezetet nyújt.

Ha külföldre készül, válasszon minket, és legyen egy a milliónyi elégedett ügyfelünk közül!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!