Király Dent – az Ön egészséges, ragyogó mosolyáért!



Ön is fél a fogorvostól? Többé nem kell!

A Király Dent fogászat Budapesten a legmagasabb szakmai színvonalat képviselve törekszik a páciensek elvárásainak maximálisan megfelelni. Célunk a fájdalommentes, hatékony fogászati és szájsebészeti kezelés a legújabb eszközökkel és tapasztalt, képzett fogorvosokkal. Magánrendelőnkben hétköznapi kezelések mellett fogszabályozás, esztétikai fogászat, fogbeültetés, bölcsességfog műtét, altatásos fogászat is elérhető.

A hagyományos altatás mellett éber szedációra is lehetőség van.

Ez azt jelenti, hogy beavatkozás közben szó szerint nem alszik a páciens, csak kábult állapotban van, kommunikálni tud és együttműködik. Hatalmas előnye, hogy nincs mellékhatása, bármeddig alkalmazható, nem okoz szédülést, sem hányingert. Így tehát ha Ön szorong a műtéttől, tudunk megoldást.

Királydent fogászat Budapesten

Fogorvosaink törekszenek a fogak megmentésére. Fájdalommentes fogmegtartó kezeléseinkkel segítünk visszaállítani fogai egészségét. Fogtömések, gyökérkezelés, barázdazárás során is csak prémium anyagokkal dolgozunk. Ha szeretne hollywoodi fehér fogsort, mi ebben is segítünk. Rendelői vagy otthoni fogfehérítéssel könnyen elérhető a kívánt eredmény!

Otthoni fogfehérítés esetén napról napra látványosabb a fehérség, a tökéletes fogszínhez 10-12 alkalom szükséges. A Király Dent fogászati centerben empátia, kellemes, tiszta környezet és rendkívüli szakértelem fogadja.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp