Az acrylgel ára nagyon kedvező, így nem fognak nőni az anyagköltségeinkA szépségipar egyre jobban fejlődik, így szinte minden területen megjelennek az újabb agyagok és technikák, amik a szakemberek munkáját megkönnyítik. Megjelentek olyan anyagok is, amik a műkörmösök munkáját gyorsabbá teszik úgy, hogy a vendégek mégis elégedetten távoznak, mert minőségi és tartós munkát tudnak vele végezni. Ugyanis manapság nagyon is sokat számít, hogy a hölgyek mennyi időt töltenek a szépségszalonokban, mert rövid idő alatt szeretnének látványos, de mégis tartós átalakulást.

Ha műkörmösként dolgozunk, akkor mindig figyelnünk kell az újdonságokra, hogy a vendégeink számára mindig valami újat tudjunk mutatni. A szépen elvégzett munka mellett az is nagyon fontos, hogy az elkészült köröm tartós legyen. Nem csak a vendégek miatt érdemes az újdonságokat keresni, hanem azért is, hogy a mi munkánk is egyszerűbb legyen.

Ha pedig egy igazán tartós és innovatív anyagot keresnénk, akkor az acrylgel biztosan tökéletes választás lesz a számunkra. Az anyag könnyen kezelhető, így sokkal gyorsabb lesz a szalonmunka, így több vendéget tudunk fogadni, ami a vállalkozásunk sikerét fogja jelenteni. Az anyag könnyebb formázásához segédfolyadékra van szükség, így a köröm építése vagy töltése során, minden alkalommal tökéletes munkát fogunk tudni végezni.

acrylgel

Az acrylgel a legnépszerűbb színekben található meg, így egy francia szettet is könnyedén megépíthetünk az anyagból. Az anyag nagyon szépen teríthető, így formázásra és reszelésre nem kell annyi időt fordítanunk, ami még gyorsabbá tesz a munkánkat. Tökéletesen kombinálható zselés és porcelán anyagokkal, így nincs szükségünk többféle anyag megvásárlására, így az új vendégeket is eltudjuk vállalni attól függetlenül, hogy korábban milyen anyagból készültek a körmei.

Az anyag nem folyik el, így akár egyszerre több körmöt is megtudunk vele építeni köttetés nélkül, ami szintén gyorsabbá teszi a munkánkat.

Az UV/LED lámpában nagyon gyorsan megköt, így köttetés után, már csak finomreszelésre van szükségünk a tökéletes forma eléréséhez. Megfogjuk látni, hogy már az első használat közben bele fogunk szeretni az anyagba, és a későbbiekben már nem is szeretnénk mással dolgozni a szalonunkban. Az acrylgel ára nagyon kedvező, így nem fognak nőni az anyagköltségeink, ezért nem lesz szükségünk drasztikus áremelésre sem.

Az új anyagok használata mellett arra is nagyon oda kell figyelnünk, hogy folyamatosan fejlesszük magunkat, hogy szép és tökéletes munkákat tudjunk kiadni a kezünkből. A rendszeres gyakorlás, pedig még gyorsabbá és precízebbé tesz bennünket, ami a műkörmös szakmában bizony elengedhetetlen. Az acrylgel pedig olyan újdonságokat fog hozni a munkánkba, amit mi is és a vendégeink is imádni fognak, ezért próbáljuk ki bátran, mert biztosan nem fogunk csalódni a termékben.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!