A kárpittisztító ideális megoldás, ugyanis nem csak mélyen tisztít, hanem fertőtlenít is.Egy átlagember nagyjából száz napot tölt évente az ágyában, ezért kiemelten fontos, hogy az ágymatracok és az ágybetétek kifogástalan tisztaságúak legyenek. Még rendszeres tisztítás mellett is meglepő mennyiségű szennyeződés gyűlik össze az alsóbb rétegeikben, annak ellenére, hogy szabad szemmel elsőre tisztának látszanak.

Az ágybetétekben található poratka és ezek ürüléke a porallergia leggyakoribb okai, miközben baktériumok melegágyává is válik, így legalább évente ajánlott a mélytisztítás. Egy erre tökéletesen alkalmas, professzionális takarítógép ára viszont többszázezer forintra is rúghat, ami a legtöbb háztatásnak indokolatlanul megterhelő kiadás, figyelembe véve, hogy van sokkal ésszerűbb megoldás is: kárpittisztítógép kölcsönzés Budapest minden kerületében barátságos áron, méghozzá kaució nélkül.

Az autó belsejében is hihetetlen mennyiségű szennyeződés gyűlik össze, amit az egyszerű száraz porszívózás már nem képes kezelni, elég csak az izzadtságot beszívó üléskárpitra gondolni, és az abban tenyésző baktériumokra.

A kárpittisztító itt is ideális megoldás, ugyanis nem csak mélyen tisztít, hanem fertőtlenít is.A kárpittisztítógép tisztítószert és vizet is használ, miközben a használt vizet külön tartályban tárolja. A Szabó Gépkölcsönzőtől kiváló minőségű Kärcher ipari takarítógépel bérelhetőek, amiknek sem sár, sem olaj vagy zsírfolt nem akadály, ahogyan a legmakacsabb szennyeződések sem jelentenek gondot.

Takarítsa ki hát lakása mellett autóját is, és élvezze a makulátlan higiéniát. Bővebb információkért látogasson weboldalunkra, és ne feledje: ha kárpittisztítógép kölcsönzés Budapesten, akkor Szabó Gépkölcsönző!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp