Alternatív tonerek és patronok a tűéles nyomtatáshozAz éles, minőségi nyomtatáshoz válasszon minőségi tonert, patront! A Toner Depot eredeti és utángyártott tintapatronok és tonerek gazdag kínálatával rendelkezik.A választékot mindig bővítjük az újabb készülékekbe passzoló fogyóeszközökkel, ám ezek mellett a régebbi nyomtatókba alkalmas festékeket, tonereket is biztosítunk. A papír minősége épp olyan fontos, mint a toneré, ezért nálunk csak kitűnő irodai papírt és fotópapírt talál. Az elmúlt sok év alatt létrehoztunk egy megbízható beszállítói adatbázist.Együttműködünk az ellenőrzött szállítókkal külföldön és itthon is, termékeiket mi magunk teszteltük. Nem találja a megfelelő típust?Küldjön egy emailt nekünk és mi beszerezzük a szükséges terméket!

Az eredeti tonerek és tintapatronok a legdrágább és legmegbízhatóbb fogyóeszközök. Ám amikor kifogynak, a legtöbben igyekeznek „olcsón megúszni” a cserét – ezzel nincs is probléma. Az alternatív tonerek és patronok hasonló minőséget képesek nyújtani, kiválóan helyettesíthetik az eredeti, márkás eszközöket.

- Kompatibilis új patronok: gyárban készült töltések új komponensekből. Az eredeti márkás patronok replikái.

- Felújított patronok: a kazetta eredetitestében a használt összetevőket cserélik ki újakra (optikai görgő, festékpor és chip).

Vannak vállalatok, akik felismerték a magas árak okozta problémát, és elkezdték az úgynevezett „B” minőségű patronokat gyártani (eco-nak is szokták nevezni). Ezekbe silányabb festékpor kerül (fekete helyett nyomtatáskor szürke), a kazetta vékonyabb műanyagból készül. A „B” patronok nem túl jó minőséget képviselnek, azonban a Toner Depot-nál csak„A” minőségű tonereket talál.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp