Alicehair szépségszalon és fodrászat Budapest VIII. kerületébenMegnyitottunk! Az Alicehair szépségszalon és fodrászat Budapest VIII. kerületében várja szépülni vágyó ügyfeleit.

Családias hangulatban, igényes környezetben, professzionális eszközökkel várunk Téged is a Corvin pláza mellett. Fodrászaink minőségi Matrix és L’Oréal Professional termékekkel dolgoznak, melyek nemcsak széppé teszik, de ápolják is a hajad.

Alicehair szépségszalon és fodrászat beredezés

Hétköznapi és alkalmi frizurát, menyasszonyi frizurát is készítünk. Szolgáltatásaink egyike az eredeti Brasil Cacau tartós hajegyenesítés is, amivel a haj károsítása nélkül lehet akár hónapokig egyenes hajad.

Kérd Borza-Ulman Alice vagy Lázók Ági fodrászok segítségét a tökéletes frizura megtalálásában. Próbálj ki egy új színt, egy új formát. Ha a haj már megvan, ülj át Lukovszki Mónikához, aki műkörmös és kézápoló is.

Csináltass álomszép műkörmöket vagy kérj tartós lakozást, amivel sokáig szép lehet a manikűröd. Válassz a csodás CrystalNails gél lakkok közül! Szépségszalonunk csapata hamarosan kozmetika részleggel is bővül. Hívj minket telefonon és kérj időpontot!

Nyitvatartás:
Hétfő - Péntek: 08:00 - 20:00
Szombat: 09:00 - 13:00
Vasárnap: zárva

Cím: 1082. Budapest, Futó utca 6. ( Corvin-negyed )

Bejelentkezés: +36 70 414 2570

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp