Eredményes AdWords kampány szakértők segítségévelA Google az egyik legnagyobb és legelterjedtebb keresőmotor, az internetezők több mint 90%-a keres rajta keresztül információkat, szolgáltatásokat vagy termékeket nap mint nap.

Ezt kihasználva indította el a cégóriás az AdWords szolgáltatást, azaz a hirdetési rendszerét, amit bárki igénybe vehet.
Amikor rákeresünk egy adott kifejezésre a Googleben, akkor a normál találatok mellett a fizetett tartalmak is megjelenhetnek, melyek AdWords hirdetések.

Ezekre klikkelve jut el a hirdető céghez a potenciális vásárló/ügyfél.
A rendszer jellemzője, hogy csak a kattintások után kell fizetnie a hirdetőnek (pay per click), ezáltal nincs felesleges reklám és felesleges költség.

További előnye, hogy különféle statisztikákat is megtudhatunk a hirdetésről, illetve azt is, hogy mennyire hatékony a kampány, hányszor jelent meg a hirdetésünk, hányan klikkeltek rá, hogyan nyilvánult meg a vásárlói szándék, tehát magát a konverziót.

Ha szeretné Ön is elindítani saját kampányát, érdemes profi AdWords ügynökség segítségét kérni.

A KMÜ Marketing több évnyi tapasztalattal és szakértői tudással rendelkezik a Google hirdetések terén. Erre specializálódtunk, minősített ügynökségként a Google Partners program résztvevői vagyunk.

A Google AdWords kampányok kezelése nem egyszerű feladat, rengeteg értékes időt és energiát spórolhat meg, ha inkább egy hozzáértő ügynökséget bíz meg.
A KMÜ AdWords ügynökség épp ilyen, hét évnyi tapasztalattal és szakértői tudással felvértezve.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!