A siker tanfolyamaHa a siker szóra felcsillan a szemed és játszol a gondolattal, hogy a tőzsdén találnád meg számításaidat, akkor vágj bele. De nem vagy biztos magadban?

Akkor a tőzsde tanfolyamon ott a helyed. Mivel hosszú a sikerhez vezető út, ezért érdemes lassabb léptekbe haladni. A képzésen megtanulhatod az elméletet és a gyakorlatot egyben, a piacra lépést, a veszteségvágást és a profitszerzést is.

Sokan nem tartják be a tanulás szakaszait és gyorsan szeretnének haladni, de ezek a gyors léptek megakadályozhatják a sikert.

Iránykereskedés

Ha egy ideje tőzsdézünk már, akkor valószínűleg találkozhatunk az iránykereskedelemmel azaz direkcionális kereskedés. Az összes indikátor és egyéb kiegészítő eszközök azt próbálják eltalálni, hogy a piac vajon merre fog menni fel vagy le. Mindegy, hogy devizát, részvényt, indexet vagy áruterméket adsz el.

Az iránykereskedésben a három fő probléma az, hogy mikor szállsz be, hova teszed a stopot és hol lesz a célárad. Meg kell tanulnod, hogy ne okozzon problémát az, hogyha kicsit ellened irányul az árfolyam. A magas valószínűségű iránykereskedés opciókkal valósítható meg, te magad választhatod, hogy milyen időtávon kereskedsz, sőt, a pozíciód valószínűségét is előre tudod szabályozni.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp