A női hátizsák divatos és hasznosA divat hétről hétre változik főleg a hölgyeknél, mostanra pedig eljutottunk odáig, hogy a kis oldal válltáska lecserélődött a női hátizsákra.

Ez egy nagy változás volt a divatvilágba, mert sokkal praktikusabb lett a viselése, mivel mindkét kezünket szabadon használhatjuk, miközben a cuccunk a hátunkon van. Kialakítása a kényelmünket szolgája. Több dolgot vihetünk magunkkal, mert a belsejét tekintve igen tágas, ezáltal egy hosszabb kirándulásra is tökéletes.

nőui hátizsák

A kisebb rekeszek lehetővé teszik a rendezett pakolást.

A női hátizsák kialakítását úgy kivitelezték, hogy minden esetben biztonságos legyen. Tehát, ha ezt a fazont szeretné viselni bulizás közben, akkor ne történjen meglepetés, hogy könnyedén kinyitják és kirabolják a benne lévő értékeinket, mivel nem látunk rá.

A női hátizsákot ezért cipzárral vagy összehúzható zsinórral és erre rá egy mágneses patent, ami biztosan zárja. Utólag említett a megbízhatóbb verzió a lopás ellen. Az anyag kiválasztása is fontos, mert nem ugyanaz illik a hétköznapi és az alkalmi viselethez.

Bőr, műbőr, velúr és pamutvászon összetételekből választhatunk. A díszítést tekintve az egyszerűtől a cifráig bármit megtalál oldalunkon különböző méretben és árkategóriában. Az oldalunkat átlapozva nem csak női hátizsákot, hanem számos más fazonú táskát talál. A megrendelést követően több lehetősége is van a fizetés rendezésére, kérjük tájékozódjon.

Felhívjuk figyelmét, hogy csak a rendelés összegét kell rendeznie, mert a szállítás minden esetben ingyenes.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp