A költöztetésben, irodaköltöztetésben nem ismerünk tréfát!Számunkra a költöztetés nem csupán egy egyszerű munka, hanem valódi hivatás.


Immár több, mint három évtizede költöztetünk otthonokat és irodákat kedvező áron és magas színvonalon. Ehhez természetesen kevés lenne a puszta lelkesedés, azonban természetesen nem lennénk ennyi ideje a pályán, ha nem rendelkeznénk a szükséges műszaki háttérrel, szakmai tudással és korrekt, ügyfélbarát hozzáállással.

Rendkívül fontosnak tartjuk szakmai presztízsünk fenntartását is, és nagyon büszkék vagyunk arra is, hogy a Siemens hivatalos magyarországi bútorszállítójául választott minket. Honlapunkon a számos érdekes és informatív blogbejegyzés mellett az erről tanúskodó referencialevelünket is megtalálhatod.

A profi költöztetés természetesen nem csupán abból áll, hogy ingóságaid felpakoljuk teherautónkra, majd azt új otthonodba fuvarozzuk. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, így ha teljes költöztetést rendelsz tőlünk, még a csomagolást is elvégezzük helyetted. Minden holmid gondosan dobozokba pakoljuk és felcímkézzük. Persze részleges csomagolást is végzünk, amikor csak az általad meghatározott dolgokat vagy helységeket dobozoljuk be. Ha teljesen egyedül csomagolnál, akkor sem kell a dobozok, ragasztók vagy fóliák miatt aggódnod, hiszen kérésedre akár két héttel korábban kiszállítunk számodra minden szükséges eszközt.

A profi költöztetés magában foglalja a bútorok szerelését is.


Neked nem kell bajlódnod a konyhabútorok, a csillárok vagy épp a függönykarnisok leszerelésével, hiszen mi ezt is megcsináljuk! Elemeire szedjük a franciaágyakat és a nagyobb szekrényeket is. Mivel a felesleges munkát még mi sem szeretjük, mindent csak annyira szerelünk szét, amennyire feltétlenül szükséges, például sok szekrény lesz könnyen és biztonságosan szállítható mindössze az ajtók leszerelése után, különösen, ha tükrös vagy üveges ajtókról van szó.

Amennyiben minket választasz, még a teljes körű költöztetés sem lesz drága, hiszen nálunk a csomagoláshoz hasonlóan a bútorok szerelése sem jár külön felárral; minden a költözés alap óradíján történik.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!