A klímaszerelés mellett karbantartást és klímatisztítást is vállalunk!Míg korábban az otthoni klímák meglehetősen nagy luxusnak számítottak, mára igen elterjedtek lettek. Az elterjedés folyamatát vitathatatlanul felgyorsította az a tény, hogy a nyári hőségszezonok egyre drasztikusabbak és forróbbak; az utóbbi három év például a valaha mért legmelegebbek között van. Ilyenkor a lakások még az éjszaka folyamán sem hűlnek le kellemes szintre klíma nélkül.

A modern, minőségi légkondicionáló berendezések a megfelelő karbantartás és tisztítás mellett már takarékosan működnek sok évig, és nem csak hűtik a levegőt, de már fűtésre is alkalmasak. Ma a piacon számtalan különböző típus létezik, eltérő mérettel, teljesítménnyel, árral és sok egyéb paraméterrel. Az Ódor Klíma szakemberei a segítségére lesznek az Ön számára ideális készülék kiválasztásában. Hévíz ötven kilométeres körzetében állunk rendelkezésére; szakértelmünkben maradéktalanul megbízhat, hiszen a klímaszerelés területén immár több, mint húsz évnyi tapasztalattal rendelkezünk.

A klímaszerelés mellett karbantartást és klímatisztítást is vállalunk, jelentősen megnövelve ezzel az eszköz élettartamát. Amennyiben minket választ, nem csak abban lehet biztos, hogy minőségi szolgáltatást kap, hanem abban is, hogy a klímaszerelés ár nem lesz túl magas.

A légkondicionáló készülék rendszeres tisztítása és karbantartása nem csak a megbízhatóság szempontjából fontos, hanem egészségügyi szempontból is. Az elhanyagolt klímákban elszaporodnak a különböző gombák és baktériumok, amik nem csak kellemetlen szagokkal járnak, de számos légúti megbetegedéseket, súlyos esetben akár tüdőgyulladást is okozhatnak. Ezért különösen a hűtési szezon előtt alapvető fontosságú szakemberrel átnézetni a készüléket. Klímaszerelés mellett a tevékenységi körünkbe tartozik még a szellőzők tisztítása, illetve hőszivattyús rendszerek tervezése és szakszerű beépítése is.

Keressen minket, amennyiben magas minőséget szeretne elérhető árakon! Garantáltan a legjobb ajánlatokkal várjuk ügyfeleinket.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!