A szomszéd kertje mindig zöldebb? Teszünk róla, hogy a Tiéd is ragyogjon!Aki üde, egészséges, összefüggő pázsittal rendelkezik a kertjében, az tisztában van vele, hogy ez rengeteg befektetett munkával és idővel érhető el. Akinek viszont nincs rá ideje vagy energiája, kérheti szakember segítségét.

A Kertner Kertészet fő profilja a kertépítés, kertfenntartás Siófok, illetve a Balaton Balatonalmáditól Balatonboglárig terjedő szakaszán.Vállaljuk tehát kertek tervezését, kivitelezését és gondozását, öntözőrendszerek telepítését, apróbb építőipari munkákat. Te megálmodod a tökéletes kertet, mi pedig megvalósítjuk, majd gondoskodunk róla, hogy meg is maradjon ugyanolyan gyönyörűnek.

A kertfenntartás, kert karbantartás Siófok területén egész évben tart, a szezonnak megfelelő, illetve állandó munkálatokkal. Az üde, haragoszöld pázsit eléréséhez hetente érdemes nyírni a füvet, valamint öntözőrendszer használata is nagyban megkönnyíti a dolgunkat.

Évente egyszer – ősszel vagy tavasszal – szükséges a gyep szellőztetése is, ami elsőre úgy tűnhet, mintha felszántottuk volna a füvet. Nem kell azonban megijedni, két hét elteltével már egészségtől kicsattanó, sűrű pázsitunk lesz.

Gondoskodunk a gyomok kiirtásáról, a bokrok, fák metszéséről, valamint a sövények formára nyírásáról. A munkálatok során, főleg új növények telepítésekor szükség lehet tápanyagutánpótlásra, ezt mi jó minőségű műtrágyával oldjuk meg.

Ősszel segítünk felkészíteni az áttelelő növényeket a hidegre, összesöpörjük a lehullott leveleket, illetve elszállítjuk a zöldhulladékot is. A Kertner Kertészetre az év bármely szakában számíthat!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!