A duguláselhárítás, csatornatisztítás szakértőiNapjaink városias környezete megteremtette a modern ember számára a kényelmes életet, melegvizet, fűtést, áramot, közvilágítást és a csatornarendszert. A mai világ - ahogy ismerjük - sok kényelmi szolgáltatást nyújt minden nagyvárosban, szerte a világon. A csatornarendszer felelős a szennyvíz elvezetéséért, hogy mi kényelemben tudjuk kezet mosni, főzni, és a feleslegtől könnyedén megszabadulni a lefolyóban. Az ókor óta számos nagyvárosnak saját lefolyó rendszere volt, melynek csodájára jártak a világon mindenütt.

A dolgos hétköznapokban általában nem vesszük észre még a létezését sem, csupán akkor, ha probléma adódik vele, ami általában dugulás formájában történik meg.

Duguláselhárítás, csatornatisztítás

Egyöntetűen kijelenthetjük, hogy ilyenkor a legjobb megoldás, a duguláselhárítás. A megfelelő szakembereket kihívva, biztosak lehetünk benne, hogy a probléma megoldásra kerül záros határidőn belül. A csatornarendszerek tipikus problémái lehetnek a dugulás, a csőtörés, vagy a lefolyók, összefolyók meghibásodása. Sajnos, számtalan oda nem illő dolgot az emberek teljes nyugalommal leöntenek a lefolyón, mely az évek alatt lerakódást képez az olykor nagyon vékony csatorna csövek belsején.

Az elvékonyodott csőnek hiába van az előírások szerinti lejtése, így már nem fog tudni kiürülni a szennyvíztől, s ez később dugulást okoz. A csatornatisztítás a megfelelő technika arra, hogy ezeket a csöveket újra átjárhatóvá tegyék. Nagynyomású tisztító berendezés segítségével (woma), vagy akár csőkamerával felszerelkezve gyorsan elhárítható a probléma. Általános hibák esetén is gyors beavatkozással tudja megszüntetni a problémákat, mint például a csőrepedés. Megbontásos javítást is képesek elvégezni az ilyen szakemberek, méghozzá gyorsan és mindenre kiterjedő alapossággal.

Lakásokban előforduló kád dugulás, vagy egyéb szerelvények (pl. összefolyók) belső dugulása esetén is a legmegfelelőbb választás az ilyen szakember alkalmazása.

Egyedül ezen cégek rendelkeznek a probléma elhárításához szükséges összes eszközzel, amivel anélkül oldják meg a problémát, hogy esetleg nagyobb bajt okoznának. (Sokan próbálkozunk a wc pumpával, vagy házilag barkácsolt ‘csőrögénnyel’, hasztalanul)

Tehát, most már tudja, hogy ha dugulás, akkor a duguláselhárítás szakembereihez forduljon bizalommal!

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!