A bagoly-kultusz sosem megy ki a divatbólA bagolymánia a divatban évről évre újra és újra felüti a fejét.

Megjelenik nemcsak ruhákon, kiegészítőkön, hanem lakberendezésben, dekorációs tárgyak formájában is.Sokan magát az aranyos figurát kedvelik meg, mások bagoly-szeretete mélyebben gyökerezik. Van, aki félelmetesnek találja, van, aki cukinak. Kétségtelen, hogy a baglyokban mindig volt valami misztikus, valami megmagyarázhatatlan.

Ezek a nagy szemű, titokzatos, éjszaka aktív,olykormókás, viccesen bólogató madarak a bölcsességet jelképezik az emberek számára. Ez a társítás a görög mitológiából is eredhet, hiszen a bagoly Pallasz Athéné szent állata volt, a tudás és a bölcsesség szimbóluma.A legtöbb kultúrában a halál és a szerencsétlenség hírnökeként tartják számon, pedig ez éppolyan babona, mint a fekete macskához fűződő hiedelmek. A modern érában a Harry Potter sorozat is nagy hatással volt a bagoly-kultuszra.

Ma már szinte mindent kaphatunk bagoly mintával vagy bagoly formában: függönyök, gyertyatartók, mobiltokok, ruhák, párnák, ágyneműhuzatok… amit csak el tudunk képzelni. Lehet, hogy például egy uhukkal díszített zuhanyfüggöny sokaknak túlzás, egy visszafogott, szép baglyos nyaklánc viszont tökéletes ajándék lehet akár ballagásra, születésnapra.

A Trendify webáruházban kiegészítők teljes tárházát találod. Táskák, ékszerek és mobilos kiegészítők várnak rád; akár baglyos nyakláncot, telefontokot is rendelhetsz sok más motívum és stílus mellett.

Kérdésed van? SEGÍTÜNK!

Űrlapunk kitöltése után 24 órán belül felkeresünk!
De akár azonnal is beszélhetsz szakembereinkkel a +36 20 435 0108-as telefonszámon.
Vagy online Skype: Niquistcorp